haberkartali.net

Badou Ndiaye, Beşiktaş’a çok yakın

29 Ağustos 2020 - 10:08
Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Stoke City'nin orta saha oyuncusu Badou Ndiaye transferini bitirmek üzere.

Beşiktaş, Badou Ndiaye transferinde sona yaklaştı. Siyah beyazlılar, Senegalli futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmayı planlıyor.

Senegalli oyuncuyu kiralama planından vazgeçen siyah beyazlılar, Stoke City ile bonservis bedeli pazarlığına başladı. İngiliz ekibi, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ndiaye için 2 milyon avro bonservis bedeli istedi.

Beşiktaş ise 1 milyon avro teklif etti. Küluplerin anlaşması halinde Ndiaye, siyah beyazlılar ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

5 sezon önce Osmanlıspor’un Norveç’in Bodo Glimt takımından kadrosuna kattığı Senegalli orta saha oyuncusu, 2017’de Galatasaray’a transfer oldu. Sarı kırmızılılardan 16 milyon avro karşılığında Stoke City’ye giden Ndiaye, geçen sezonun ikinci yarısında Trabzonspor forması giydi. Bordo mavili ekiple 17 maça çıkan Senegalli orta saha, 1 gol attı, 2 asist yaptı.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.