haberkartali.net

“Beşiktaş ailesine katıldığım için çok mutluyum”

14 Eylül 2020 - 23:30
Beşiktaş, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'yı transfer ettiğini sosyal medyadan paylaştığı videoyla birlikte duyurdu.

Beşiktaş‘ın kadrosuna dahil ettiği Josef de Souza, açıklamalarda bulundu.

Transferi hakkında konuşan Josef, “Beşiktaş ailesine katıldığım için çok mutluyum. Beşiktaş’a teşekkür ediyorum, beni yeniden Türkiye’ye getirdiler. Bana gösterilen bu ilgi ve sevginin karşılığını saha içinde vermek istiyorum.” dedi

Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet alındığını aktaran Josef, “Kazandığımız için çok mutluyum. Deplasmanda büyük takım karşısında kazanmak Beşiktaş’ı bu yarışta bir adım ön plana çıkardı. Hocamızın olmadığı böyle bir maçı kazanmak daha zor ve önemliydi. Takım gelecek için umut verdi.” diye konuştu.

Taraftarlardan övgüyle söz eden Josef, “Beşiktaş’a karşı birçok maçta oynadım. Ambiyans ve taraftar baskısı olarak rakip takım oyuncusu için en kötü deplasman diyebilirim. Bu takımın bir parçası olarak umarım bundan sonra bu gücü arkamıza alarak, rakip takımlara bu baskıyı hissettirebiliriz.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.