haberkartali.net

Beşiktaş Ankaragücü Canlı İzle ve İstasitikler

19 Ekim 2019 - 16:34
Beşiktaş Ankaragücü'ne Süper Lig'in 8. Haftasında Konuk Oluyor. Beşiktaş Ankaragücü Canlı İzle. Ligin başlangıcından bu yana istediği çıkışı yapamayan Abdullah Avcı ve ekibi bu akşam taraftarın beklentisini karşılayabilecek mi? Ankaragücü Beşiktaş hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? Detaylar haberkartali.net'te.

Bu akşam oynanacak karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşma saat 20.00’de BeinSports1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Deplasman tribünü bilet satışı karşılaşmaya saatler kala passo.com.tr üzerinden devam etmektedir. Beşiktaş Ankaragücü Maçını Canlı İzle. Bjk Ankaragücü izle.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Karius – Douglas, Vida, Necip, Caner – Elneny, Atiba, Diaby – Lens, Güven, Burak.
Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Moke, Sedat, Faty, İlhan, Hasan, Orgill.
Beşiktaş Ankaragücü Canlı İzle. Beşiktaş Ankaragücü Maçını Canlı İzle. Bjk Ankaragücü izle.

Beşiktaş bu akşam saat 20.00’de Ankaragücü’ne konuk oluyor. Bu sezon Ankaragücü transfer yasağı nedeniyle ilk yarıya transfer yapamadan başladı. Geride kalan 7 haftada Ankaragücü 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 8 puan toplamayı başardı. Beşiktaş ise Ankaragücü ile aynı istatistiklere sahip. Beşiktaş milli ara öncesi evinde Alanyaspor’u mağlup ederek bu maça moral depoladı. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçtan galibiyet ile ayrılıp Galatasaray karşısında moral depolamış bir şekilde sahaya çıkmak istiyor.

Ankaragücü ve Beşiktaş 101. Maçına Çıkıyor
Bu akşam oynanacak karşılaşma ile iki ekip kendi aralarında oynadığı 101. maça çıkacak. İki kulüp arasında geride bırakılan 100 maçta Beşiktaş’ın 68, Ankaragücü’nün ise 8 kere üstün bitirdiği mücadele yaşandı. 24 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ankaragücü kendi evinde oynadığı son 14 maçtan sadece birinde galibiyetle sahadan ayrılabildi.

Beşiktaş’ın haftaya oynayacağı derbi öncesi kadrosunda sarı kart sınırında olan oyuncusu yok. Sadece kadroda sakatlığı nedeniyle olmayan Victor Ruiz ceza sınırında.
Beşiktaş’ta 3 maçlık cezasını doldurulan Elneny ise kadroya dahil edildi. Ayrıca sakatlığı bulunan Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Victor Ruiz ve Nkoudou kafileye dahil edilmedi.

Bu akşam oynanacak karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşma saat 20.00’da BeinSports1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Deplasman tribünü bilet satışı karşılaşmaya saatler kala passo.com.tr üzerinden devam etmektedir.

Sezona transfer yasağıyla giren Ankaragücü ise ilk 7 maçta aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile 8 puan topladı.

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.