haberkartali.net

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

26 Aralık 2020 - 21:14
Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında Demir Grup Sivasspor ile 28 Aralık Pazartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş, Süper Lig’de Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada:

“Basına kapalı çalışma, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2, ayak tenisi, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmaları yapıldı. İdman, yarım sahada uygulanan taktik programının ardından yapılan şut çalışması ile tamamlandı.

Futbol Takımımız, Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (27 Aralık) saat 17.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.