haberkartali.net

Beşiktaş Mendy ile temasa geçti

31 Ağustos 2020 - 9:29
Beşiktaş orta saha transferi için rotayı Premier Lig’e kırdı. Siyah beyazlılar Leicester City oyuncusu Mendy ile temasa geçtiler.

Beşiktaş orta saha transferi için Leicester City oyuncusu Nampalys Mendy ile temasa geçti. Merkez orta saha ve ön libero mevkisinde forma giyebilen 28 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için çalışmalar başlarken Başakşehir ile sözleşmesi biten Gökhan İnler de hazırda bekletiliyor. Ndiaye’nin maliyetinin yüksek olması sebebiyle transfer olma ihtimali zora girerken Mendy’nin mücadeleci yapısı dikkat çekiyor.

Forvet mevkisi için Kalinic birinci önceliğni korurken Cisse maliyeti sebebiyle Beşiktaş’ın alternatifleri arasında uzak mesafede konumlanmakta. Süper Lig’de Alanyaspor ile başarılı bir grafik çizen futbolcunun 1 milyon Euro’yu aşan maaş ve ekstra bonus talepleri mali tabloların üzerine çıkmakta. Beşiktaş Portolu Ze Luis ve eski öğrenicisi Aboubakar için de nabız yokluyor.

Öte yandan Siyah beyazlılar sağ bek için Bünyamin Balcı’yı düşünüyorlar. Beşiktaş yönetimin futbolcu için nabız yokladığı gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.