haberkartali.net

Beşiktaş, Papiss Cisse transferinden vazgeçti

21 Ağustos 2020 - 10:12
Beşiktaş'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Papiss Cisse transferinde kriz çıktı. Senegalli'nin istediği ücret transferin gerçekleşmesini olanaksız kılıyor.

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ta hedef santrfor… Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme maçına golcü transferini yetiştirmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Asist Analiz’in haberine göre Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Süper Lig’de takımı başarıya ulaştıracak bir golcü transferi yapmak isteyen Kara Kartal’ın gündeminde Papiss Cisse vardı. Bir süredir Senegalli ile görüşmeler gerçekleştiren Beşiktaşlı yetkililer; bu transferden vazgeçmek üzere…

Maaliyeti geri adım attırdı

35 yaşındaki oyuncunun yıllık 2 milyon avro + imza parası istemesi üzerine siyah-beyazlı yöneticiler geri adım atmak durumunda kaldı. Cisse’nin istediği ücreti çok yüksek bulan Beşiktaş, bu transferden şimdilik vazgeçmiş görünüyor.

Ayrıca, Beşiktaş’ın PAOK ile oynanacak maç için Şampiyonlar Ligi’ne bildireceği listede santrfor mevkinde yeni biri isim bulunmayacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.