haberkartali.net

Beşiktaş, Şahverdi Çetin ‘i kadrosuna katıyor

30 Ağustos 2020 - 9:34
Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Şahverdi Çetin, Beşiktaş ile anlaştı.

E.Frankfurt’la sözleşmesi biten orta saha oyuncusu Şahverdi Çetin ‘in bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Mainz altyapısından yetişen 19 yaşındaki futbolcu, Darmstadt ve ardından Frankfurt’a transfer oldu. Genç kategoriler dahil Bundesliga’da 82 maça çıkan Şahverdi, 19 gol atıp 9 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gökhan Töre’de bonservis pürüzü
Kartal’ın kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre konusunda dün de yeni gelişmeler yaşandı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş’ın yapacağı teklifi beklediklerini belirterek, “Beşiktaş‘tan Gökhan için 1 milyon avro bonservis bedeli istedik. Onlar bonservis vermek istemiyor. Gökhan’ın bizden alacağı var ama istediğimiz bonservis bedelini karşılayacak bir miktar değil” diye konuştu.

Taraftarın değil hocanın istedikleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çebi şu ifadeleri kullandı: “İmza atılmadan hiçbiri olmamış demektir. Futbolcu geliyor, kulüp vermiyor, bazen istiyoruz, bize uymuyor. Bitmeden konuşmak doğru değil. Önümüzü görmek için bazı futbolcuları göndermemiz gerekiyor. Umarım gidenler için de gelecekler için de hayırlı olur. Biz taraftarın isteğine göre değil, hocanın belirlediği kriterlere göre transfer yapacağız. Umarım transferlerimiz taraftarları da mutlu edecektir.”

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.