haberkartali.net

Beşiktaş – Yeni Malatyaspor maçında muhtemel 11’ler

15 Aralık 2019 - 13:10
Ligde son 6 maçını kazanarak yükselen Beşiktaş, bugün konuk edeceği Yeni Malatyaspor’u da yenerek seriyi 7’ye çıkarmak istiyor.

Avrupa Ligi serüvenini bitiren Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında bugün sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 6 karşılaşmasını kazanan teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Siyah-Beyazlı takım, haftaya 27 puanla ikinci sırada girdi. Beşiktaş, bugün taraftarı önünde galip gelerek, seriyi 7 maça çıkarmayı amaçlıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki BtcTurk Yeni Malatyaspor ise 20 puanla haftaya 8. sırada girdi. F.Bahçe ile gelecek hafta oynanacak derbi öncesi Burak, Gökhan Gönül ve Necip ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Yeni Malatyaspor karşısında da kart görmeleri halinde 16. haftadaki F.Bahçe maçında cezalı duruma düşecek. Kartal’da Douglas ve Dorukhan’ın ise sakatlıkları sürüyor. Sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Ruiz ve N’Koudou’nun da derbi öncesi riske edilmeyeceği öğrenildi. Bu oyunculardan Ruiz de sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Muhtemel ilk 11’ler

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Caner, Elneny, Atiba, Lens, Ljajic, Diaby, Burak

YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mina, M.Akbaş, Sakib, Acquah, Donald, Fofana, Guilherme, Bifouma, Jahovic

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.