haberkartali.net

Beşiktaş’ın gözü kadro dışı bırakılan Koita’da

22 Eylül 2020 - 9:06
Kasımpaşa’nın Kayseri ve Rize ile oynadığı maçlarda kadroya alınmayan 29 yaşındaki golcü oyuncu için şartlar bir kez daha zorlanacak.

Maddi sıkıntılar nedeniyle transfer yapmakta zorlanan Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın‘ın öncelikli isteği olan forvet takviyesinde gözünü bir kez daha Kasımpaşa’ya çevirdi. Lacivert-Beyazlı kulüp, yıllık garanti ücreti 500 bin avro olan Bengali-Fode Koita‘yı zam talep edince kadro dışı bıraktı. 29 yaşındaki Gineli oyuncunun Beşiktaş’a gitmek istemesinin, kadro dışı bırakılması sürecinde rol oynadığı belirtiliyor.

Rakiplere hediye bırakıldı

Siyah Beyazlılar, Mame Thiam ve Fatih Öztürk‘ü Fenerbahçe ve Galatasaray’a bonservissiz veren Paşa’dan aynı şekilde Koita’yı istemişti. Beşiktaş yönetimi, deneyimli forvet için lacivert-beyazlıların kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. Kasımpaşa’da Kayseri ve Rize maçlarında kadroya alınmayan bu oyuncuya Başakşehir’in de talip olduğu öğrenildi. Fransa doğumlu olan Koita, Gine A Milli Takımı’nda forma giyiyor.

Kasımpaşa ile sözleşmesi Haziran 2021’de bitecek Koita, Süper Lig’de 87 maçta 23 gol atıp 10 asist yaptı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

“Beşiktaş’ın gözü kadro dışı bırakılan Koita’da” için bir cevap

  1. Melih dedi ki:

    ya bu Koita yı alacağınıza eldeki oyuncularla devam edin!!! Kariyerinde hiçbir başarısı olmayan bomboş bir adam bu ya!!!

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: