haberkartali.net

Beşiktaş’ın hedefi Mandzukic ve Marcelo

29 Ağustos 2020 - 14:04
Transferde hızlanan Beşiktaş, forvete ve defans bölgesine yeni isimler katmayı planlıyor. Listenin başında Mandzukic ve Marcelo var.

Beşiktaş‘ta PAOK’a karşı alınan Şampiyonlar Ligi mağlubiyeti moralleri alt üst ederken, yönetim bir yandan transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda önceliği stoper ve santrafor mevkisine ayıran siyah beyazlı ekip, rotayı dünya yıldızı golcü Mario Mandzukic ve eski stoperi Marcelo Guedes‘e çevirdi.

Beşiktaş’ın 2020-2021 sezonu kadrosu belli oldu. Fabrice N’Sakala, Welinton, Bernard Mensah ve Atakan Üner gibi biten transferlerin dışında Beşiktaş: 1 Santrafor, 1 On numara, 1 Kanat, 1 Kaleci ve 1 stoper transferi yaparak 2020/2021 sezonu için şampiyonluk şansını zorlayacak.

Beşiktaş transfer dönemi için; Mario Mandzukic, Marcelo Guedes, Jordan Ibe ve Karlsdrop gibi isimleri kadrosuna dahil etmek için uğraşlar veriyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.