haberkartali.net

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i belli oldu

27 Eylül 2020 - 10:40
Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçının muhtemel 11'i belli oldu.

Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk oluyor. Konya Büyükşehir Stadı’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlı takım, ligin ilk 2 haftasında birer galibiyet ve beraberlikle 4 puan elde etti. İlk haftayı BAY geçen İttifak Holding Konyaspor ise Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.

Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş, 4 resmi karşılaşmada tek galibiyet alabildi. UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PAOK’a 3-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım, ligde ise Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 yendi. Fraport TAV Antalyaspor ile evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Rio Ave karşılaşmasını ise normal ve uzatma bölümünü aynı skorla tamamladı.

Yeni transfer Vincent Aboubakar kadroya dahil edilirken, sakatlığı bulunan Atiba ile henüz hazır olmayan N’Koudou ve lisansı çıkmayan De Souza kadroda yer almadı.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i ise şöyle: Ersin, Necip, Vida, Montero, N’sakala, Dorukhan, Oğuzhan, Atakan Üner, Ljajic, Hasic, Güven

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.