haberkartali.net

Beşiktaş’ın transfer listesi belli oldu

24 Temmuz 2024 - 14:17
İlk etapta defansa yönelen Beşiktaş'ta son olarak Natan ismi öne çıkarken Merih Demiral ve Emirhan Topçu da listeye girdi.

Savunma hattındaki eksikleri gidermek isteyen Beşiktaş yönetimi, Napoli’den Natan Bernardo de Souza‘yı gözüne kestirdi. 23 yaşındaki Brezilyalı stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamayı da gündeminde tutan Siyah-Beyazlılar, hazırlıklarını yapıyor. Sol stoper ve sol bek olarak oynayan Natan, Napoli’de geçen sezon 21 resmi maça çıkarken bin 496 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Öte yandan Beşiktaş’ta diğer adaylar için görüşmeler de devam ediyor. Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki stoperi konusunda henüz somut bir adım atılamadı. Ancak iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile yolları ayırmayı düşünen Merih Demiral’la da temaslar kuruyor. Hem Al Ahli hem de Merih’le temasa geçen Beşiktaş, kısa sürede savunma transferini noktalamayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.