haberkartali.net

Beşiktaş’ta Bastos gelişmesi

13 Eylül 2020 - 9:16
Stoper bölgesi için Lazio'nun Angolalı futbolcusu Bastos ile ilgilenen Beşiktaş, transfer görüşmelerinde sona geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş stoper arayışını da sürdürüyor. Welinton ve Vida’nın yanına bir ismi daha almak isteyen siyah-beyazlılarda gündeme Lazio forması giyen Bastos gelmişti. İtalyan medyasında yer alan bilgilere göre Bastos, artık Beşiktaşlı olmaya çok yakın!

Beşiktaş transferde mutlu sona çok yakın. Victor Ruiz’in ayrılığının ardından Welinton’u savunmaya dahil eden siyah beyazlılar, Brezilyalı savunmacıdan istediği verimi alamamıştı. Bunun ardından çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine Bastos’u aldığı kaydedilirken, İtalyan basını önemli bir gelişmeye imza attı.

Buna göre Beşiktaş ve Başakşehir, Bastos’a resmi tekliflerini iletirken, siyah beyazlıların bir adım önde olduğu kaydedildi.

Satın alma opsiyonlu kiralık
Aktarılan bilgilere göre Beşiktaş, Bastos için Lazio’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu ve Başakşehir’i bu transferde saf dışı bıraktı.

Anlaşma yakın
Öte yandan Beşiktaş – Lazio – Bastos 3’lüsü arasında müzakereler devam ederken, Kara Kartal’ın bu transfer için anlaşmaya yakın olduğu yazıldı. Bununla birlikte Bastos’un bu sezon kesinlikle Türkiye’de kariyerine devam edeceği okuyuculara aktarıldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.