haberkartali.net

Beşiktaş’ta rota Kalinic’e çevrildi

11 Eylül 2020 - 10:02
Yeni sezon öncesi henüz forvet transferi yapmayan Beşiktaş'ta rota yeniden Kalinic'e döndü.

Süper Lig’e hızlı bir giriş yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Alanyaspor’dan N’Sakala ve Welinton’u, Atletico Madrid’ten Montero’yu ve Kayserispor’dan Bernard Mensah’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor.

Forvet pozisyonunda Cyle Larin, Umut Nayir ve Güven Yalçın gibi isimleri kadrosunda bulunduran Siyah beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın raporları doğrultusunda yeni bir ismi kadroya katmak için girişimler sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Aboubakar ile ciddi bir şekilde ilgilenen yönetim, oyuncunun sağlık raporları nedeniyle rotayı yeniden Kalinic‘e çevirdi.

Kulübü Atletico Madrid ile 1 senelik daha sözleşmese bulunan 32 yaşındaki forvet için İspanyol ekibiyle temasa geçen siyah-beyazlılar, rakamı 2.5 milyon avrodan daha aşağıya indiremezken, Hırvat oyuncuyla görüşerek “Bonservisini alabilirsen, bu işi hemen bitiririz” teklifini yaptı.

Tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş’a “Bana 1 hafta süre verin, kulübümle görüşeyim” yanıtını verdiği ifade edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın kadrosunda görmek istediği santrfor adayları arasında ilk isim Kalinic olurken, yönetimin de oyuncunun senelik ücreti konusunda takım dengelerin bozmadan bir ayarlama formülü üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.