haberkartali.net

Beşiktaş’ta sıra forvet transferine geldi

29 Ağustos 2020 - 9:36
Ligin başlamasına kısa bir süre kala forvet transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, daha önce de gündeme gelen isimlere tekrar yoğunlaştı.

Siyah-beyazlı takım yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de yeni sezonu Trabzonspor maçıyla açacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, bu karşılaşmaya forvet ve sağ bek transferinin yetişmesini istedi.

Yönetimle önceki gün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan toplantıda, PAOK maçında bireysel hatalar kadar teknik hataların da yapıldığını ifade eden Yalçın’ın, iki bölgedeki eksikliğin takım içerisinde bazı dengelerin oynamasına neden olduğunu da söylediği bildirildi.

Transferde daha hızlı davranan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki hafta içerisinden bu mevkiden en az birini doldurmaya çalışacak. idareciler, forvet için Kalinic üzerinde durmaya ısrarla devam ediyor.

İdareciler, Sergen Yalçın’ın listesinin dışında olan isimlerle de görüşecek. Balotelli ve Modeste seçeneklerini tamamen rafa kaldırmayan yönetim, gerekirse bu isimlerle görüşecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.