haberkartali.net

Dalgakıran: “Kuralların sık değişmesi adaletsizliğe yol açar”

17 Aralık 2019 - 12:30
Beşiktaş ikinci Başkanı Adnan Dalgakıran, basın mensuplarıyla gerçekleştirilen kahvaltıda harcama limitleri ile ilgili konuştu.

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, Türkiye Futbol Federasyonu‘nun (TFF) kulüplerin harcama limitlerinde artışa gitmesi yönünde verdiği kararda bir etkileri olmadığını vurgularken, kuralların sık sık değişmesinin adaletsiz bir ortam oluşturacağını söyledi.

“Bizim kendi mali dengemizin dışında bir harcama yapmamız mümkün değil”

Çalışmalarını mali bir denge altında sürdürdüklerini vurgulayan Dalgakıran, “Beşiktaş Kulübü’nün içinde bulunduğu mali kriz herkesin bilgisinde. Biz yönetime geldiğimiz zaman, başkanımızın öncelik verdiği talimat kulübün gelir-gider dengesine göre bundan sonraki faaliyetlerini sürdürmesiydi. Popülist herhangi bir uygulamaya ya da kulübü daha da zor durumda bırakacak herhangi bir uygulamanın içerisinde olmayacağımızı hem yönetime, hem de kamuoyuna deklare ettik. Biz bütün çalışmalarımızı bu mali denge içerisinde yapıyoruz. Federasyonun burada aldığı karar, bazı kulüplere daha fazla harcama yetkisi verse de, bizim zaten kendi mali dengemizin dışında bir harcama yapmamız mümkün değil. Dolayısıyla da biz hiçbir zaman böyle bir talepte bulunmadık. Federasyonun aldığı bu kararda bizim herhangi bir etkimiz yok” ifadelerini kullandı.

“Başkanımızın federasyondan böyle bir talebi olmadı”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi‘nin katıldığı bir radyo programındaki söylediklerine de açıklık getiren Adnan Dalgakıran, “Başkanımız o açıklamasında kamuoyunun bilmediği hiçbir şey söylemedi. Tamamen verdiği bilgiler, kamuoyunun da bilgisinde olan haberlerdi. Bu konuşmanın amacında federasyondan böyle bir istek ve anlam içeren herhangi bir cümle yok. Ancak basında çıkan bazı haberler, sanki bu yönde bir istek varmış gibi oldu. İşin gerçeği, biz bunu Beşiktaş’ın kurumsal sitesinden de bütün konuşmayı yayınladık. Kamuoyunun bilgisine sunduk. O konuşmada kesinlikle böyle bir istek, böyle bir talep yok. Sadece ve sadece durum tespiti vardı. Başkanımız da bir durum tespitinde bulundu” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.