haberkartali.net

Daniel Amartey sesleri yükseliyor

05 Temmuz 2022 - 11:22
Beşiktaş'ın Leicester City forması giyen Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey'i transfer etmeye çok yakın olduğu ileri sürüldü.

Domagoj Vida ile yollarını ayırdıktan sonra savunma bölgesini Wolverhampton’dan Romain Saiss ile güçlendiren Beşiktaş için transferde bir stoper iddiası daha ortaya atıldı.

Football Ghana’da yer alan habere göre Beşiktaş, yaz transfer döneminde Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey‘i transfer etmeye oldukça yakın. Siyah-Beyazlı ekip, 27 yaşındaki stoperi, Welinton’un yerine düşünüyor.

Temaslar kuruldu

Haberin detaylarında ise Beşiktaş’ın Daniel Amartey’in menajeri ile temasa geçtiği ve yıllık 2 milyon Euro maaş teklif etmeye hazırlandığı iddia edildi.

2016 yılında Leicester City’ye transfer olan 27 yaşındaki futbolcu 41 kez Gana Milli Takımı’nın da formasını giymişti. Amartey geçtiğimiz sezon ise Premier Lig’de 39 maçta görev yapmış 1 kez de gol atma başarısı göstermişti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.