haberkartali.net

Emirhan’da son durum belli oldu

31 Temmuz 2022 - 12:02
İtalyan ekibi Torino, siyah beyazlı futbolcu Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon Euro'luk çıkış maddesini kullanmak için kartalın kapısını çaldı.

Rıdvan Yılmaz’ın 4 milyon Euro’ya Rangers’a gitmesine izin veren Beşiktaş’ta şimdi de Emirhan İlkhan, Avrupa yolunu tutmaya hazırlanıyor.

18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 17 Haziran tarihinde 2025’e kadar uzatılırken anlaşmaya 4.5 milyon Euro çıkış maddesi konuldu.

Bu durumu öğrenen Torinolu yöneticiler, siyah-beyazlı kulüple temasa geçip rakamı ödeyerek oyuncuyu transfer etmek istediklerini bildirdi.

Ayrıca sonraki satıştan yüzde 15 pay da gündeme geldi.

İtalyan ekibi, Emirhan’la da 5 yıllık mukavele ve sezon başına 550 bin Euro garanti ücret konusunda anlaştı.

Taraflar arasında imzaların yarın atılacağı ileri sürüldü.

“Anlayış rica ettim”

Emirhan İlkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşanan gelişmeler sonrası açıklama yapma gereği duyduğunu söyledi.

Genç oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Geride bıraktığımız haziran ayında kulübümle olan sözleşmemi yeniledim ve imza atarken yurt dışından uygun bir teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığında ayrılabilmek için anlayış göstermelerini rica ettim. Transferim olur ya da olmaz eğer yurt dışına gidersem Beşiktaş’ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım.”

Beşiktaş yönetimi ise Emirhan’ı kalması yönünde ikna etmeye çalışıyor. Kulüpten yapılan açıklamada “Yönetim kurulumuzun Emirhan İlkhan’ın takımda kalması yönünde isteği ve tutumu vardır. Futbolcumuzla takımda kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.