haberkartali.net

Erdal Torunoğulları, Soumaoro’nun menajeri ile görüştü

18 Eylül 2020 - 9:19
Beşiktaş, Adama Soumaoro’nun menajeri ile görüşme gerçekleştirdi. Erdal Torunoğulları ile menajer Mazlum Ali Bilecan, Swiss Otel'in lobisinde bir araya geldi. Pazarlık sonrası ön anlaşma imzalandı.

Beşiktaş, Domagoj Vida’nın ayrılık ihtimalinin yükselmesi üzerine Adama Soumaoro ile anlaşmaya vardı. Suudi Arabistan’dan 4 milyon avronun üzerinde teklif alan Vida’nın gitmesi halinde Beşiktaş 3.4 milyon avro maaş yükünden kurtulacak ve Soumaoro’yu kiralamak için bütçe açacak.

Siyah-beyazlıların transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fransız stoperin menajeri Mazlum Ali Bilecan ile dün Swiss Otel’de bir araya geldi. İkilinin lobide üzerinde TFF ibaresi bulunan evraklara imza attıkları görüldü. Bilecan, Lille forması giyen 28 yaşındaki Soumaoro’nun geçen sezon kiralı kolarak Geona’ya transferini gerçekleştiren isimdi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.