haberkartali.net

Ersan Gülüm: “Zor günlerimde Beşiktaş yanımdaydı”

17 Kasım 2019 - 9:26
Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve şu anda Western United’da forma giyen Ersan Gülüm, Avustralya medyasına konuştu.

2011’de ve 2012’de sezon öncesinde çapraz bağları yırtılan Ersan Gülüm, kariyerinin bittiğini düşünürken ailesinin ve kız kardeşinin İstanbul’a taşınarak kendisine destek olduğunu ve onu yeniden ayağa kaldırdığını ifade etti. 2012’de Beşiktaş’ın “Feda” sezonunda maaş indirimini kabul eden ilk oyuncu olan Ersan Gülüm, taraftarların da büyük takdirini toplamıştı.

Tecrübeli savunmacı, o unutulmaz günlere ilişkin anılarını ve duygularını ise şöyle dile getirdi:

“Beşiktaş zor zamanlarımda yanımda olmuştu. İki dizimden de sakatlandığım zamanlarda kolayca benden vazgeçebilirlerdi. Bu iyiliklere karşılık vermenin en iyi yolu maaşımda indirime gitmek ve kulübüme yardım etmekti. Taraftarlar nasıl tepki verir bilmiyorduk. Onlar kulübüme öncelik vermemden çok hoşlandı. Bugün Beşiktaş’a gitsem, herkes beni çok iyi karşılar ve çay ya da kahve içmeye çağırır. Ailem Beşiktaş’tan iyi şartlar altında ayrılmamı istemişti ve biz de bunu başardık.”

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.