haberkartali.net

Ersin Destanoğlu’nun neden oynamadığı belli oldu

13 Eylül 2022 - 11:27
Beşiktaş'ın 1-0 yenildiği maçla birlikte ikinci kez yedek kulübesinde oturan Ersin Destanoğlu'nun neden forma giymediği ortaya çıktı.

Beşiktaş‘ta Ersin Destanoğlu krizi yaşanıyor. Siyah-Beyazlı takımın Başakşehir’e 1-0 yenildiği maçta hatalı gol yiyen Emre Bilgin’in performansı sonrası Ersin Destanoğlu’nun neden oynamadığı yönünde tartışmalar yaşanmaya başladı.

2 haftadır yedek

Sezonun ilk 4 haftası forma şansı bulan Ersin Destanoğlu ilk olarak geçen hafta oynanan Ankaragücü deplasmanında kesik yedi. Ersin geçen haftanın ardından Başakşehir maçında da yedekler arasındaydı. 18 yaşındaki kaleci Emre Bilgin 90 dakika sahada kaldı.

“Özel bir sebebi yok” denmişti

Valerien Ismael Kalede Ersin Destanoğlu yerine Emre Bilgin’i oynatmasıyla ilgili, “Özel bir sebebi yok. İki çok iyi genç kaleciye sahibiz. İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş’ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor” diye konuştu.

Sezona formda başlayan Ersin Destanoğlu’nun yedek bırakılmasının sebeplerine Fanatik ulaştı. Öğrenilen bilgiye göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ersin’e Beşiktaş yeni sözleşme teklifi yaptı. Ancak genç kaleci ve menajerleri bu teklifi düşük buldu.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.