haberkartali.net

Forvet için alternatif Kayode

22 Ağustos 2020 - 9:41
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, forvet için birçok ismi gündeminde bulundururken alternatif Kayode oldu.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren ve Mensah, Welinton, N’Sakala‘yı kadrosuna katan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Gazientep FK forması giyen Kayode ‘yi gündemine aldı. Ukrayna basını siyah-beyazlı ekibin, bonservisi Shakhtar Donetsk’te bulunan tecrübeli oyuncu için harekete geçtiğini ifade etti.

Beşiktaş‘ta transfer harekatı tüm hızıyla sürerken, siyah-beyazlıların santrfor adayları listesine yeni bir isim daha eklendi.

Kasımpaşa’dan Fode Koita, Alanyaspor’dan ayrılan Papiss Cisse ve Atletico Madrid’den Nikola Kalinic için girişimlerini sürdüren Beşiktaşlı yetkililer, Shakhtar Donetsk’in forvetlerinden Olarenwaju Kayode’yle de ilgilenmeye başladı.

Siyah-beyazlılar için her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, son iddia Ukrayna’dan geldi. Geçen sezonu Gaziantep FK’da geçiren Kayode’nin bir süredir Göztepe ile görüşmelerini sürdürdüğü ancak son 2 gündür farklı bir Türk ekibinden aldığı teklifi değerlendirdiği iddia edildi.

Mensah gibi kiralık istenecek
Olarenwaju Kayode’nin İstanbul’un 3 büyük takımından birisi olan Beşiktaş’ın kendisine olan ilgisi nedeniyle Göztepe’ye cevap vermediği, Nijeryalı oyuncunun sürpriz bir transfer gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Shakhtar Donetsk’in, Manchester City’den aldığı 27 yaşındaki Nijeryalı santrfor Gaziantep FK. formasıyla 29 mücadelede 10 gol atarken, 7 de asist yaptı ve toplamda 17 gole direkt olarak katkı sağladı.

Siyah-beyazlıların, Ukrayna ekibinin yetkilileriyle önümüzdeki hafta içerisinde bir araya geleceği ve tecrübeli oyuncuyu 1 seneliğine kiralık olarak renklerine katmak için masaya oturacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.