haberkartali.net

Ghezzal: Milli ara bana ilaç gibi geldi

10 Ekim 2020 - 9:37
Beşiktaş'ın son transferi Rachid Ghezzal, kulübün Youtube kanalına konuştu.

Beşiktaş‘ın son transferi Rachid Ghezzal, kulübün Youtube kanalına konuştu. “Bu ülkenin güzide bir takımında bulunmaktan dolayı çok mutluyum” diyen 28 yaşındaki Cezayirli sağ kanat, “Elimden geldiğince en kısa zamanda taraftarlara ve takım arkadaşlarıma gerekli desteği vermeye çalışacağım. Daha önceden Leicester City’den kalan ufak bir problemim vardı. Milli arayı kendime ilaç gibi değerlendiriyorum. Oynayacağımız lig maçına mümkün olduğunca hazırlanmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı. Lyon’da oynadığı dönemde Beşiktaş’a İstanbul’da rakip oldukları maçı unutamadığını söyleyen Ghezzal, “Stadın atmosferi beni çok etkiledi. Burada yaşadığım atmosfer, Beşiktaş’a gelirken karar vermemde etkili oldu. Umarım taraftarlar en kısa zamanda stada döner ve onlardan gerekli desteği alırız” dedi.

YENİLER İÇİN HAZIRLIK MAÇI
Beşiktaş teknik heyeti milli arada yönetimden iki hazırlık maçı talep etti. Aboubakar, Ghezzal, Rosier ve Josef gibi yeni transferleri yüksek tempoya hazırlamak isteyen siyah-beyazlılar, ilk sınavını yarın Fatih Karagümrük’e karşı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde verecek. İkinci karşılaşma için rakip arayışları devam ediyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

“Ghezzal: Milli ara bana ilaç gibi geldi” için bir cevap

  1. Kerem dedi ki:

    Boyda ayıp oldu bence

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: