haberkartali.net

“Gökhan Gönül, maçın yıldızıydı”

10 Aralık 2019 - 11:34
Futbol yorumcusu Erman Özgür, Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşmasını Fanatik gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Erman Özgür, Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasını ve takımın durumunu Fanatik gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

“Kasımpaşa topu Beşiktaş’a bıraktığı maçın ilk yarısında orta sahada yaptığı presle kazanılan topları Beşiktaş kalesinde bitirmeyi planlamıştı. Hafez’in erken atılmasına rağmen bu plan Koita üzerinden tuttu. Mustafa Pektemek skoru yaptı. Beşiktaş AtibaElneny ikilisinin çalışkanlığı sayesinde Kasımpaşa’yı geriye yasladı. Fakat üretkenlik anlamında Ljajic, Burak Yılmaz ve Diaby vasat kalınca sahneye son haftaların yükselen form grafiği ile dikkat çeken Gökhan GönülCaner ikilisi çıktı. Caner’in yüksek ortaya dar açıdan nefis vuruşu skoru eşitledi. 2. yarı 1 kişi fazla olmasına rağmen oyun üstünlüğünü alamayışı, Kasımpaşa’nın çabuk çıkarak Koita ile bulduğu gol ve Pektemek’in kaçırdığı pozisyon ile 10 dakikalık bölüm Kartal için kabus gibiydi. Avcı’nın etkisiz Diaby’nin yerine Umut Nayir hamlesi bu sıkıntının getirisi oldu. Beşiktaş kâbustan uyandı. Umut attığı gollerle hem Avcı hamlelerini haklı çıkardı hem de kötü bir gecede Beşiktaş’ı kurtardı.”

Gecenin sorusu

“10 kişiye karşı nasıl oynanmaz? Beşiktaş’ın cevabını oynadığı oyunla verdiği bir gece oldu. Pas trafiğinde sıkıntılı, kenarları iyi kullanamayan Beşiktaş, top rakibine geçtiğinde de müdahale etmekte geç kalarak bol bol geri koştuğu bir maç oynadı, zaferin sona kalması bu yüzdendi.”

Maçın starı

“Rakibini açmakta zorlanan Beşiktaş’ın imdadına harika hücum bindirmeleri ile katkı yapan Gökhan Gönül yetişti, maçın yıldızıydı. Umut girdikten sonra attığı gollerle onun önüne geçti tabii ki.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.