haberkartali.net

Golcü transferinde kritik güne girildi

05 Ekim 2020 - 9:06
Nikola Kalinic konusunda istediğini alamayan Beşiktaş, golcü transferi adına Mario Mandzukic için şartları zorluyor.

Spor Toto Süper Lig’de 4. haftayı 1-0’lık Gençlerbirliği mağlubiyetiyle tamamlayan Beşiktaş, bozulan moralleri bugün yapacağı hamleyle düzeltmek istiyor. Yönetim, forvet transferinde son günde bombayı patlatmayı amaçlıyor.

Atletico Madrid’ten Nikola Kalinic’le uzun süredir yaptığı temaslardan sonuç alamayan Kara Kartal, son olarak 2.5 milyon avroluk teklifini sunup geri çekilmişti.3 milyon avroda ısrarcı olan Hırvat golcünün, İtalyan kulüplerinden Torino’yla temas halinde olduğu bildirildi.

Bugün saat 18.00’de bitecek olan transfer dönemine 1 golcü daha sıkıştırmayı hedefleyen Kara Kartal, rotayı Mario Mandzukic’e kırdı. Katar Ligi ekibi Al-Duhail’le sözleşmesini fesh etmesinin ardından boşa çıkan 34 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerde bulunulduğu bildirildi.

Balotelli hala gündemde

Teknik ekibin sorumluluğunu almak istemediği Mario Balotelli de Kara Kartal’ın gündeminde bulunuyor.Beşiktaşlı taraftarların alınması için yoğun kampanya başlattığı İtalyan forvetin de gün içerisinde diğer adaylardan alınacak sonuca göre değerlendirilebileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.