haberkartali.net

“Gönderebildiklerimiz olursa, yeni transferler gelecek”

24 Ağustos 2020 - 2:17
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, pandemi döneminde futbolculardan istenen indirimden transfer söylentilerine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Yabancı oyuncuların indirime yanaşmadığını söyleyen Çebi, “Yabancı futbolcularımızın %99’u indirim taleplerimizi kabul etmedi. Türk futbolcularımızın hemen hemen tamamına yakını geçen seneyle ilgili indirim talebimizi kabul etti. Yabancı oyuncular, ‘Bu sözleşmeleri bir daha bulamayız.’ diyorlar.” ifadelerini kullandı.

Harcama limitinin dolduğunu ve transfer yapılabilmesi için oyuncu gönderilmesi gerektiğini vurgulayan 61 yaşındaki yönetici, “Atiba, N’Sakala, Welinton, Bernard Mensah. 4 futbolcuyla limit doldu. Gönderebildiklerimiz olursa, yeni transferler gelecek.” dedi.

Domagoj Vida ve Adem Ljajic’in takımdan ayrılmaya niyetli olmadığını dile getiren Ahmet Nur Çebi, “Vida’nın aldığı ücreti ödemeye yanaşan bir kulüp yok. O da profesyonel bir futbolcu. Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyor. Necip Uysal dışında hiçbir oyuncumuz, bizim istediğimiz indirimi ne yazık ki yapmadı. Birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırma konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Niyetli olanlar var. Bu oyuncular Ljajic ve Vida değil” diye konuştu.

Gökhan Töre ve Koita açıklaması
Çebi, Beşiktaş ile adı anılan Gökhan Töre ve Kasımpaşa’nın golcüsü Koita ile ilgili ise, ”Koita ile ilgili Kasımpaşa ile görüştüm, takımda tutmak istediklerini söylediler. Gökhan Töre bugün için gündemimizde değil.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.