haberkartali.net

Güven Yalçın, yeni döneme hazırlanıyor

01 Haziran 2021 - 10:24
Beşiktaş'ın yaz kampına katılacak olan Güven Yalçın, yeni sezonda formayı kapabilmek için şimdiden hazırlıklara başladı.

Beşiktaş’ın devre arasında Lecce’ye kiralık gönderdiği oyuncusu Güven Yalçın, yeni sezona çok daha iyi başlamak için kendini yaz kampına hazırlıyor.

Beşiktaş’ın, santrforsuz oynadığı dönemlerde Sergen Yalçın’ın çok aradığı isimlerden biri olan Güven, yeni sezonda formayı kapmak için deyim yerindeyse kendini şimdiden hazırlamaya başladı.

Sergen Yalçın’ın gitmesini istemediği fakat oyuncunun ısrarlı olması nedeniyle izin verdiği genç futbolcunun, yeni bir sayfa açmak istediği belirtildi.

Stopere 1 tecrübeli 1 genç geliyor

Transfer döneminde, savunmaya da takviye yapacak olan Beşiktaş Yönetimi, stoper konusunu Sergen Yalçın ile birlikte çözecek. Montero’nun kiralık sözleşmesinin bitmesi ve bu oyuncuyla yeni sezonda yollarını ayıracak olan yönetim, bir yabancı ve bir yerli stoper için yakında düğmeye basacak.
Bu konuda Sergen Yalçın ile görüşerek isimler üzerinde uzlaşacak olan yönetim, bir tecrübeli, bir de genç iki stoperi kadrosuna katmaya çalışacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.