haberkartali.net

İngiltere’de gündem Dele Alli’yi transfer eden Beşiktaş

26 Ağustos 2022 - 11:01
Premier Lig’den değeri bir dönem 100 milyon Euro olan Dele Alli'nin Beşiktaş'a transferi İngiltere’de olay oldu.

Beşiktaş, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu Dele Alli‘yi kadrosuna kattı. Önceki gece geç saatlerde İstanbul’a gelen 26 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro ve maç başına 10 bin Euro ödeneceği açıklandı. Eski takım arkadaşları Fernandes ve N’Koudou’nun ikna edilmesinde büyük rol oynadığı Alli’nin, Teknik Direktör Valerien Ismael ile yaptığı görüşmenin ardından “Evet” dediği bildirildi.

“ÇILGIN BİR TAKIM”

Dele Alli’nin Beşiktaş’a gelmesi Ada basınında ilk haber oldu. Skysports kanalı, “Dele Alli Beşiktaş için İstanbul’a gitti. Bu çılgın kulüp adeta Premier Lig takımı kuruyor. Dünyanın en yetenekli futbolcularından birini 26 yaşında ikna etmek inanılmaz bir olay” yorumunu yaptı. İngiliz, Fransız ve İspanyol medya organları, Dele Alli’nin yeni bir başlangıç yapmak için Türkiye’yi tercih ettiğini ve kariyerini tekrar canlandırmak istediği bildirildi.

KAZAN KAZAN FORMÜLÜ

Dele Alli transferinden hem Beşiktaş hem Everton hem de İngiliz futbolcu kârlı çıkacak. Kiralama bedeli ödemeyen Beşiktaş, Alli’nin bonservisini devre arasında 6, sezon sonuna 8 milyon Euro’ya alabilecek. Everton ise Alli 7 maç eksik oynadığı için Tottenham’a 12 milyon Euro ödemek zorunda kalmadı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.