haberkartali.net

“İnsanların canı sıkılınca sertleşebilirler”

18 Ağustos 2020 - 12:30
Beşiktaş Kulübü 2020-2021 sezonu formalarını tanıttı. Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında Mensah konusunda açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü 2020-2021 sezonu formalarını tanıttı.

Basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, Mensah transferinin sorulması üzerine “Forma lansmanı yaparken, Bernard Mensah’ı konuşmanın yeri değil. Bugün konu Leyla konusu değil, bugün konu Adidas. Sayın Mustafa Cengiz‘i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca, sertleşebilirler” ifadelerini kullandı.

“Mensah yalan konuşacak biri değil”

Mensah konusuna değinen Çebi, “Bizden kendisinin Mensah’ın arkasından koştuğuna dair resmi bir söylem çıkmadı. Koskoca Galatasaray Başkanı öyle diyorsa öyledir. Ben Mensah’ı gördüm, yalan konuşacak bir çocuk değil.” dedi.

“Forvet ihtiyacımız var”

Forvet transferi hakkında konuşan Çebi, “Umarım gelir. Bir ihtiyacımız var. Forvet için formayı kimin giyeceğini ben de merak ediyorum. Araştırmalar, çalışmalar devam ediyor. Transferler imza atıldıktan sonra gerçekleşmiş sayılır. İmza atıldığı gün haberiniz olacak.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.