haberkartali.net

Ismael istedi anlaşma sağlandı

26 Temmuz 2022 - 9:42
Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, kanat transferi için düğmeye bastı.

Teknik direktör Valerien Ismael‘in istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, kanat transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Transferde ince eleyip sık dokuyan Kartal, İsviçreli kanat oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladı.

Transfer harekâtına devam eden Beşiktaş’ın son hamlesi Christian Fassnacht oldu.

Teknik direktör Valerien İsmael’in isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, İsviçreli kanat oyuncusu ile her konuda anlaşma sağladı.

Yeni sezon başlamadan kadrosunu tamamlamayı isteyen Fransız çalıştırıcı hazırladığı raporda, Fassnacht’ın sistemine en uygun isimlerden biri olduğunu belirtti.

Bunun üzerine yönetim, görüşmelerde vites artırdı. 28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş forması giymeye hazır olduğunu bildirirken Young Boys ile yapılan pazarlıklarda da son aşamaya gelindi.

İsviçre ekibi, 2 yıl daha sözleşmesi olan Fassnacht için 3.5 milyon Euro talep ederken siyah-beyazlılar, 2.5 milyon Euro’ya bu transferi bitirmek istiyor.

Görüşmelerin olumlu bir havada geçtiği ve bu hafta içinde transferin tamamlanacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.