haberkartali.net

Josef de Souza: “En iyi oyunu biz oynuyoruz”

02 Şubat 2021 - 11:13
Josef de Souza, Beşiktaş’la sözleşme imzalamasının ardından camiaya şampiyonluk için umut dağıttı. Sambacı, “Bu takıma çok inanıyorum. Çünkü biz hala Türkiye’nin en iyi futbolunu oynuyoruz” dedi.

Kara Kartal’a sezon başında kazandırılanJosef de Souza’yla önceki gün 1 yıl daha sözleşme uzatılmıştı. Son anlaşmayla birlikte Siyah-Beyazlı formayı 2021-22 sezonunun sonuna kadar giymesi kesinleşen Sambacı, dün konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Başarılı futbolcu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Beşiktaş’la olan sözleşmemi 1 yıl daha uzatmış olmamdan dolayı çok mutluyum. Buraya geldiğimden beri kendimi evimde hissettim. Takım arkadaşlarıma, tüm teknik ekibe, çalışanlarımıza ve taraftarlarımıza bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bu takıma çok inanıyorum. Çünkü biz hâlâ Türkiye’nin en iyi futbolunu oynuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.