haberkartali.net

Josef De Souza’dan transfer mesajı

13 Eylül 2020 - 9:03
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı orta saha Josef De Souza, Instagram profil fotoğrafını Beşiktaş formalı bir fotoğrafla değiştirdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, takımdan ayrılan Elneny’nin yerini eski Fenerbahçeli Josef de Souza ile doldurmak istiyordu. Brezilyalı yıldızdan siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bir hamle geldi.

Beşiktaş’a transferi gündemde olan Josef de Souza, yaptığı son hareketle siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Brezilyalı yıldız, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını, bir tasarımcının paylaştığı Beşiktaş formalı görsel ile değiştirdi.

İstanbul’a bekleniyor

Josef’in bu paylaşımı, oyuncuyla siyah-beyazlı kulüp arasındaki tüm pürüzlerin giderildiği şeklinde yorumlandı. Josef’in, bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra Beşiktaş’a imza atması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.