haberkartali.net

Kararı yönetime bıraktı

30 Temmuz 2022 - 10:21
Serie A ekibi Torino, Emirhan İlkhan için Beşiktaş'a “4.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemek istiyoruz” dedi.

Beşiktaş’ta çok hareketli saatler yaşanıyor. Siyah beyazlıların kapısına sürpriz bir teklif gelirken, İtalya Serie A ekibi Torino, gözünü Emirhan İlkhan’a dikti. Haziran’da 2025’e kadar sözleşme uzatılan 18 yaşındaki futbolcunun 4.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini devreye sokan İtalyanlar, “Bu rakamı verip, alalım” teklifinde bulundu.

Oyuncuyla görüşüldü

Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi, Emirhan İlkhan ve menajeri ile görüştü. Genç yıldız adayının görüşü alındı. Siyah beyazlı kurmaylar, rakam düşük olduğu için futbolcuya kalması yönünde telkinde bulundu. Teklifin ortaya çıkmasının ardından siyah beyazlı taraftarlar bu duruma sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Emirhan İlkhan, siyah beyazlıların önerisine “Siz ne derseniz, o olur” yanıtını verdi. Beşiktaş yöneticileri “Tamam” derse, futbolcu yoluna İtalya’da devam edecek. İlk olarak Katar’da oynanan Süper Kupa’da boy gösteren Emirhan, performansıyla mest ederken, geçen sezon Süper Lig’de 11 maçta 1 gole imza attı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.