haberkartali.net

Kartal, Hernani için görüşmelere başladı

03 Eylül 2020 - 8:29
Kara Kartal, Portekizli kanat oyuncusunu gözüne kestirdi. Yönetim, Hernani'yi kiralamak için Levante ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş, son dönemde gaza bastı. Kara Kartal, birçok farklı mevkiye takviye yapmak istiyor. Bunlardan biri de kanatlar.

Siyah-Beyazlılar, bir süredir Gökhan Töre için çalışmalarını sürdürüyordu ancak gündeme yeni bir isim geldi: Hernani. Portekizli futbolcu İspanya’da Levante forması giyiyor. Kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanan 29 yaşındaki yıldız için Beşiktaş’ın harekete geçtiği ve Levante ile kiralama görüşmelerine başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin de gündeminde

Beşiktaş, Hernani’nin peşindeki tek Türk kulübü değil. Ezeli rakip Fenerbahçe’nin de devrede olduğu öğrenildi. Portekizli oyuncu, 2015’te Vitor Pereira döneminde ilk olarak Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti. Hernani daha sonra da çeşitli transfer dönemlerinde adı Fenerbahçe ile anıldı. Kanarya’nın bir kez daha 29 yaşındaki yıldızı takibe aldığı belirtildi.

1.80 boyundaki sağ kanat, geçtiğimiz sezon 23 maçta 3 gol 2 asist üretti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.