haberkartali.net

Kocadağ: “Umarım testler negatiftir”

19 Eylül 2020 - 21:37
Beşiktaş'ın yöneticilerinden olan Emre Kocadağ, 1-1'lik skorla sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Emre Kocadağ, Beşiktaş-Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hakem konusunda açıklamalarda bulunan Kocadağ, “Başarısız hakem yönetimi bu maçta da devam etti. Kaleye giden topu elle çeviriyorlar devam ediyor. Golden önce faul var, avantaja bırakıp hemen top kaybı olmasına rağmen kesmiyor. Taç desen hakemlerin gözü önünde.” dedi.

Nazım Sangare transferine değinen Kocadağ: “Nazım kendisi Beşiktaş’a gelmek istediğini ifade etmişti. Antalyaspor başkanı öyle bir açıklama yaptıysa konu kapanmıştır.” açıklamasında bulundu.

Forvet transferine değinen Kocadağ, “Forvet transferi bu hafta bitecek. Kalinic veya başka birinin ismini vermeyelim göreceksiniz zaten. Vida iyi bir oyuncu teklifler geliyor doğal olarak, değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.