haberkartali.net

“Kötü hakem, vasat oyun, iyi sonuç”

09 Aralık 2019 - 10:09
Futbol yazarı Ali Ece, Beşiktaş'ın Kasımpaşa galibiyetini Fanatik gazetesindeki köşe yazısında değerlendirdi.

Ali Ece‘nin Fanatik‘teki açıklamaları şu şekilde:

-Arda Kardeşler maçın başında skora tesir eden iki kritik pozisyonda verdiği iki doğru karar sonucu gelen kırmızı kart ve VAR’dan golün tesirinde kaldı.

– Maçın son 1 saatini çok kötü yönetti. Beşiktaş ise Ruiz olmayınca savunmadan hücuma geçişlerde ve genel oyun inşasında zorlanıyor. N’Koudou olmayınca da hücumda yerleşik savunmanın dengesini bozacak opsiyonları minimuma iniyor. Kasımpaşa erkenden 10 kişi kaldı ama Beşiktaş son 30 dakikaya kadar oyun üstünlüğü kuramadı.

-Ezbere erken ortalar, eksik kalınca mecburen gömülü alan savunması yapan Kasımpaşa savunma duvarından dönüp çok tehlikeli kontralara dönüştü. Burak, adeta Firmino’laştığı Kayserispor maçı performansının gerisinde kaldı. Llajic de son yarım saate kadar hayal kırıklığıydı.

 Atiba ve Gökhan, Beşiktaş’ı ayakta tuttu. Erzincan maçının en kötüsü Lens’in erken orta ezberini bozup çizgiye inmesi galibiyeti getirdi. Tabii ki Umut’un nöbetçi golcü farkı galibiyette başroldeydi.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.