haberkartali.net

Larin küllerinden doğdu

03 Kasım 2020 - 8:35
Kanadalı futbolcu Larin için Belçika ve Amerika’dan gelen teklifleri geri çeviren siyah-beyazlıların oyuncuya olan güveni boşa çıkmadı.

Yeni Malatyaspor maçında attığı kafa golüyle Beşiktaş’a 3 puanı getiren Cyle Larin, teknik heyet ve yönetimin desteğiyle adeta yeniden doğdu… Transfer döneminde siyah-beyazlılar, Aboubakar’ın ardından bir forvet daha ararken adı gönderilecekler arasında anılan Larin için kulübe iki teklif birden geldi. Belçika’dan iki takım Kanadalı golcüyü almak için 1 milyon Euro ile Beşiktaş‘ın kapısını çaldı. Ancak yönetim, oyuncusunun değerinin daha yüksek olduğunu belirterek ret yanıtı verdi. Transfer döneminin kapanmasının ardından da Amerika’dan Seattle Sounders, siyah-beyazlılara teklif yaptı. Beşiktaşlı kurmaylar yine Larin’i göndermeyeceklerini bildirdi. Larin de kendisine güven mesajı veren yöneticilerinin yüzünü kara çıkarmadı.

Antalyaspor maçında siyah-beyazlıların tek golünü atan Larin, Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarını boş geçse de Denizlispor ve Yeni Malatyaspor mücadelelerinde ağları havalandırarak takımına katkı sağladı. 25 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş’ın Süper Lig’de topladığı 10 puanın 5’ine direkt etkide bulundu.

Şampiyonlar Ligi’nde PAOK ile deplasmanda oynanan ve siyah-beyazlıların 3-1 kaybettiği karşılaşmada bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Cyle Larin, Sergen Yalçın’ın vazgeçemediği isimlerden oldu ve tüm resmi maçlarda forma giydi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.