haberkartali.net

Malatyalı iş insanları Adil Gevrek’e tepkili

31 Ağustos 2020 - 9:38
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Gökhan Töre için bir anda çark etti ve 1 milyon avro bonservis ücreti istedi. Malatyalı iş adamları bu duruma tepkili.

Beşiktaş bir süredir kadrosuna katmak istediği eski yıldızı Gökhan Töre‘nin transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamadı. Önceki gün Ümraniye’ye gelerek tesislerde Sergen Yalçın’la görüşen 28 yaşındaki oyuncu, yıllık ücret konusunda da fedakârlık yapmaya hazır olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine Yeni Malatyaspor ile görüşmelere başlayan siyah-beyazlı yöneticileri şoke eden gelişmeler yaşandı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ilk olarak 500 bin avro bonservis bedeli talep etmişti. Beşiktaş ise iki oyuncuyu kiralık olarak vererek transferi gerçekleştirme teklifinde bulundu. Adil Gevrek bu teklifi kabul ettikten sonra bir anda çark etti. Beşiktaş’tan 1 milyon avro bonservis ücreti isteyen Gevrek, aksi takdirde Gökhan’ı satmayacaklarını açıkladı.

Gevrek’in bu tavrı siyah-beyazlı yöneticiler kadar Beşiktaş’a gönül veren Malatyalı iş adamlarını da sinirlendirdi. “Bırakmam Seni” kampanyasına bağışladığı arsayla dikkat çeken Ali Arınmış, Malatyaspor’a olan sponsor desteklerini sonlandırdıklarını açıkladı. Arınmış; bu kararı sosyal medyadan “Her şey Beşiktaş için” mesajıyla duyurdu.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.