haberkartali.net

Montero, Trabzonspor maçında yok

12 Eylül 2020 - 9:00
Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den kiraladığı stoper Montero, lisansı yetişmediği için Trabzonspor karşısında sahada olamayacak.

Süper Lig’in ilk haftasında yarın Trabzon ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarda yeni transferlerden Francisco Montero ‘nun lisans işlemleri yetiştirilemedi. 21 yaşındaki İspanyol stoper, bordo- mavililer ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Lisansının çıkartılması halinde ise gelecek hafta Antalyaspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Avşar’dan rekor bağış: 1 milyon 100 bin TL
Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, siyah-beyazlı kulübe maddi destek sağlamak amacıyla organize edilen ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 1 milyon 100 bin TL’lik rekor bir bağışta bulundu. Avşar, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm Beşiktaş sevdalıları gibi ben de taşın altına elimi koymak istedim. Taraftarlarımızı kulübümüze destek olmaya çağırıyorum” dedi.

Sangare olmadı Kerim beklemede
Siyah beyazlılar, yerli sağ bek adaylarından Nazım Sangare’nin kulübünü ikna etmeyi başaramadı. Antalyaspor, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etmezken, 2 milyon avro bonservis bedelinde diretiyor. Altınordu ise Kerim Alıcı konusunda Kartal’ın sonraki satışından pay içeren teklifine olumlu yaklaşıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.