haberkartali.net

Nazım Sangare için takas teklifinde bulunuldu

09 Eylül 2020 - 7:53
Sağ bek adayları listesinde yer alan Nazım Sangare için bonservis pazarlığına oturma kararı alan Beşiktaş, takas teklifinde bulunacak.

Beşiktaş, transferde gaza bastı. Dünyanın dört bir yanında futbolcu arayışını sürdüren siyah beyazlı kulüpte son 24 saatte önemli gelişmeler yaşandı. Forvet, sağ bek ve orta sahaya takviye yapmayı kararlaştıran yönetim, eski Fenerbahçeli Josef De Souza’nın transferini bitirmeyi başardı.

Sergen Yalçın onay vermişti

Bonservisi elinde olan ve Türkiye’de oynamayı çok isteyen Josef de Souza ile masaya oturuldu ve anlaşma sağlandı. Sambacı orta saha ile 1+1 yıllık sözleşmede el sıkışıldı. Teknik direktör Sergen Yaçın’ın da onay verdiği Josef de Souza, 2 yıl sonra Türkiye’ye dönmüş olacak.

Golcü transferi Vida ve Lens’e bağlı

Takımın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Domagoj Vida (3 milyon avro) ve Jeremain Lens’e (2.2 milyon avro) ‘ücretinizi indirin ya da takım bulun’ teklifini yapan Siyah-Beyazlı yönetim, iki ismin de satılması durumunda Hırvat Nikola Kalinic veya Mario Mandzukic’den birini satın alma yoluyla transfer edilecek. Bu mümkün olmadığı takdirde Alanya ile sözleşmesi sona eren Papiss Cisse alınacak. Teknik direktör Sergen Yalçın, iki golcüden biri gelse dahi Cisse’nin transfer edilmesini talep ediyor.

Ze Luis transferi beklemede

Beşiktaş yönetiminin satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istediği Ze Luis için Porto olumsuz bir tutum içerisinde. Geçen yıl 10.75 milyon avroya satın aldığı futbolcuyu kiralamayı düşünmeyen Portekiz kulübü, bonservis için kapıyı 9 milyon Euro’dan açtı. Beşiktaş ise teklifinde ısrar etti. Bu transfer şimdilik beklemeye alındı.

Nazım Sangare için takas teklifinde bulunuldu

Sağ bek adayları listesinde yer alan Nazım Sangare için Antalya ile bonservis pazarlığına oturma kararı alan yönetim, takas teklifinde bulunacak. Takasta Tyler Boyd ve Umut Nayir gibi isimlerin kullanılması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.