haberkartali.net

Nazım Sangare imzayı atıyor

12 Eylül 2020 - 10:29
Beşiktaş'ın sağ bek için transfer etmek istediği Nazım Sangare ve takımı Antalyaspor ile anlaşma sağlandı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor’un inadını kırmayı başardı. Millî futbolcu Nazım Sangare birkaç gün içinde imzayı atıyor.

Beşiktaş’ta en az golcü kadar acil ihtiyaç duyulan sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı. Uzun süredir Antalyaspor’dan Nazım Sangare‘yi isteyen siyah-beyazlıların geçtiğimiz günlerde yaptığı teklif reddedilmişti. Başkan Ahmet Nur Çebi devreye girince sıkıntılar giderildi. Beşiktaş, 26 yaşındaki oyuncu için Antalyaspor’a ilk olarak 500 bin avro kiralama bedeli ve sezon sonunda 1,5 milyon avro satın alma opsiyonu teklifinde bulundu. Ancak Akdeniz ekibinin başkanı Ali Şafak Öztürk bu teklifi yetersiz bulunca transfer gerçekleşmedi. Roma forması giyen Santon’dan da olumsuz cevap gelince Çebi, Sangare için devreye

Başkan Çebi bitirdi
Öztürk ile dün yapılan görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kırmızı-beyazlıların patronu, “Sangare millî takımda oynuyor. Böyle bir oyuncu için teklifi yükseltmeniz gerek” dedi. Yapılan pazarlıklar neticesinde kiralama bedeli 650 bin avroya çıkarıldı. Sezon sonunda zorunlu satın alma opsiyonu ise 2 milyon avro olarak belirlenerek el sıkışıldı. Siyah-beyazlılar son olarak Sangare ve menajeriyle de bir araya gelerek yıllık ücret konusunu netleştirecek. Maç başı primleri ve bonuslar da belirlendikten sonra Sangare imza için İstanbul’a doğru yola çıkacak.

Larin’den iyi haber
Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesinde Larin’in sakatlığı bulunuyordu. Kanadalı golcü, Antalyaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmış ve 10 gün forma giymesi beklenmiyordu. Ancak iyileşme sürecini hızlı geçiren Larin, Trabzonspor’a karşı oynayabilecek.

Montero yetişmedi
TFF’nin harcama limiti Beşiktaş’ı zorlamaya devam ediyor. Bugün Trabzon’a hareket edecek olan siyah-beyazlıların kafilesinde yeni transferlerden Francisco Montero yer almayacak. Transferlerin lisansının çıkabilmesi için maça 24 saat kala TFF’ye bildirilmesi gerekiyor.

Haber Kaynağı: Türkiye Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.