haberkartali.net

Nikola Kalinic imzayı atmaya hazırlanıyor

30 Ağustos 2020 - 9:27
Beşiktaş, uzun süredir gündeminde bulunan Hırvat golcü Nikola Kalinic ile sözleşme imzalamaya çok yakın. Oyuncu ile birçok konuda anlaşıldı.

PAOK şoku sonrası transfere hız veren Beşiktaş‘ın Hırvat golcü Nikola Kalinic ‘i açıklaması an meselesi. 32 yaşındaki forvetle bonuslarla birlikte 2.5 milyon avroluk sözleşme karşılığında 2+1 yıllığına anlaşıldı. Oyuncunun kulübü ile yapılan görüşmelerde ise fark 1 milyon avroya kadar indi.

Beşiktaş’ın santrfor için bir numaralı hedefi olan Nikola Kalinic artık son düzlükte. 32 yaşındaki golcü futbolcuyla maaş ve bonus toplamı 2.5 milyon avroluk sözleşme üzerinde prensipte anlaşan siyah-beyazlı yönetim, Atletico Madrid ile bonservis pazarlığından rakamı ciddi oranda aşağı çekmeyi başardı. İspanyolların bir yıl daha sözleşmesi kalan Kalinic için istediği 4 milyon avro bonservis bedeli, yapılan pazarlıkların ardından 2.5 milyon avroya kadar indirildi.

İstanbul’a bekleniyor
Siyah-beyazlı yönetimin Atletico Madrid’e yaptığı teklif 1.5 milyon avro oldu. Rakamı kendi istediği çizgiye çekmeye çalışan Beşiktaş, uzun zamandır uğraş verdiği transferi noktalamak üzere. Şayet İspanyol ekibi ile anlaşma sağlanırsa Nikola Kalinic ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden son görüşme yapılacak ve Hırvat futbolcu İstanbul’a gelerek kendisini Beşiktaşlı yapacak mukaveleye imza atacak.

Montero rötar yaptı

Beşiktaş’ın Atletico Madrid’den 1 yıllığına kiraladığı Francisco Montero’nun bugün İstanbul’da olması bekleniyordu. Ancak 21 yaşındaki stoperin Türkiye’ye gelişi özel sebeplerden dolayı ertelendi. İspanyol futbolcunun bugün ya da yarın İstanbul’da olacağı belirtildi. İspanyol ekibiyle Montero’nun maaşı karşılığında anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncunun bonservisinin yüzde 50’sini 4.5 milyon avroya alma hakkına da sahip. Beşiktaş, genç stopere ise 775 bin avro ödeyecek.

Soumaoro Vida’ya bağlı
Beşiktaş’ta Montero ile birlikte stoper sayısı 7’ye çıktı. Mirin ve Roco’yu göndermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, Lille’in futbolcusu Soumaoro’yı kadrosuna katmak için de Vida’nın başka bir takıma transfer olmasını bekliyor. Hırvat savunmacıya şu ana kadar Parma ve Al Sadd kulüpleri talip oldu. 31 yaşındaki futbolcunun Katar ekibinin önerdiği 4 milyon avroyu kabul etmeyerek daha yüksek bir rakam istediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.