haberkartali.net

O çocuklar büyüdü ve Beşiktaş’ı şampiyon yaptı

16 Mayıs 2021 - 13:05
Beşiktaş altyapısından yetişen çocukluk arkadaşları Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'nun şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.

Spor Toto Süper Lig’in 42. haftasında deplasmanda Göztepe’yi mağlup eden Beşiktaş, 2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

Siyah beyazlı takımın kadrosunda birçok isim kariyerinde ilk kez şampiyonluk ipini göğüslerken, özellikle iki oyuncu için bu zafer çok farklı bir anlam ifade ediyordu: Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu

Alt yaş kategorilerinden itibaren Beşiktaş forması giyen iki yakın arkadaş Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu, İzmir’de elde edilen maç sonrasında sahanın ortasında birbirlerine sarılarak büyük bir sevinç yaşadılar.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ersin Destanoğlu, “Çok mutluyum. Altyapıdan çıkıp şampiyon olmak çok güzel bir duygu. Bunların hepsi hayaldi. Pandemi döneminde evde bunları hayal ediyorduk. Deplasmanda son maç, son dakikalarda şampiyonluk. İnşallah devamını getiririz” dedi.

Rıdvan Yılmaz ise, “Çocukluğumdan beri bu kulüpteyim. 12 senemi verdim bu kulübe. Çok mutluyum. Beni buraya getiren herkesin ellerinden öpüyorum. Tüm hocalarımdan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

İlk golünde duygusal anlar

Rıdvan Yılmaz, Süper Lig’de 7-0 kazandıkları Atakaş Hatayspor maçında profesyonel kariyerinin ilk golünü atmıştı. Golün ardından alt takımlardan 10 yıllık arkadaşı Ersin Destanoğlu’nun kalesinden koşup kucakladığı genç oyuncu duygusal anlar yaşamıştı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda da duygu dolu anlar yaşayan Rıdvan Yılmaz, şunları söylemişti:

“Çok mutluyum. Bunlar paha biçilemez şeyler. 12 yılımı verdiğim Beşiktaş’ta, hayalini kurduğum A takımda gol atmak müthiş bir his. Gözlerim doldu gol attığım için. İnşallah daha nicelerini atarım. Ersin benim 10 yıllık arkadaşım. Her zaman onunla birlikteyim. Onun başarısı benim başarım. Gol attığım için gözlerim doldu.”

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.