haberkartali.net

Orta saha kurgusu değişiyor

31 Ekim 2020 - 12:07
Beşiktaş'ta sakatların çokluğu nedeniyle Yeni Malatyaspor karşısında orta saha kurgusu değişecek.

Sakatların çokluğu nedeniyle orta saha kurgusu değişecek.

Siyah beyazlıların teknik direktörü, Mensah’ı 10 numaraya çekecek. Larin’i sol kanatta bırakacak olan Sergen Yalçın, sağ kanatta da Denizlispor maçında olduğu gibi Ghezzal’a şans verecek.

Süper Lig’de yarın evinde Yeni Malatyaspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın hücum hattında sıkıntılı…

Siyah beyazlıların bu sezon attığı 8 gol 7 farklı isimden gelirken, başarılı teknik adam yarınki karşılaşmada bu oyuncuların üçünden faydalanamayacak.

ATIBA ÖN LiBEROYA

Beşiktaş’ta sadece Larin 2 gol atabilirken, Mensah, Atiba, Aboubakar, Boyd, Lens ve Gökhan Töre birer kez fileleri havalandırdı.

Bu oyunculardan Boyd ve Lens’e yabancı sınırlaması nedeniyle lisans çıkarılmazken, Gökhan Töre de sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı forma giyemeyecek.

Gerek Gökhan’ın gerekse kırmızı kart cezalısı ön libero Josef’in yokluğunda orta saha kurgusunu değiştirecek olan Yalçın, Mensah’ı kanattan 10 numaraya çekecek, arkasında Dorukhan ve Atiba’yı oynatacak.

Larin’in sol kanat performansından memnun olan Yalçın Kanadalı oyuncunun yerini değiştirmeyecek. Sağ kanatta ise Denizlispor maçında olduğu gibi yeni transferlerden Ghezzal oynayacak.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.