haberkartali.net

Pedro Rebocho: “Güvenim yerine gelecek”

23 Ekim 2019 - 18:37
Beşiktaş'ın Portekizli sol bek oyuncusu Pedro Rebocho, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Braga maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Braga’nın uzun zamandır birlikte oynayan ve takım bütünlüğüne sahip bir ekip olduğunu vurgulayan Rebocho: ”Biz de sakatlıklara rağmen güçlü bir takımız. Henüz daha fazla oynama şansım olmadı, sıkı çalışıyorum. Daha fazla oynadıkça güvenim de yerine gelecektir ve takıma katkı yapacağım.”

”Zaten iyi bir takımımız var, yeni başkanımız ve yönetimimiz bize yardımcı olacaklardır. İşin büyük kısmı sahada ve bunu bizim üstlenmemiz gerekiyor.”

Sağ bek oynamasının kendisi açısından nasıl olduğunun sorulması üzerine: ”Takımın bana nerede ihtiyacı olursa orada oynayabilirim. Saha içinde akıllı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Fransa’da iki kez sağ bek oynadım. Portekiz genç milli takımlarında da birçok kez sağ bek oynamışlığım var.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.