haberkartali.net

Santon’un alternatifi Nazım Sangare

30 Ağustos 2020 - 9:52
Beşiktaş'ta sağ bek transferindeki isimlerden Santon'un transferinde pürüz çıkmasının ardından gözler Nazım Sangare'ye çevrildi.

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Sergen Yalçın’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sağ bekte Gökhan Gönül’ün ayrılığının ardından bu mevkideki boşluğu tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen yönetim, AS Roma’nın kadroda düşünmediği Davide Santon’a teklif götürmüştü.

İlk önce olumlu yaklaşan 29 yaşındaki savunmacının, Serie A’dan da teklifler alması sonrası kararsızlık yaşadığı öğrenilirken, siyah beyazlılar da her ihtimale karşılık alternatif arayışına başladı. Kartal, eğer Santon olmazsa Antalyaspor’da forma giyen milli futbolcu Nazım Sangare’ye teklif sunacak.

Gökhan Töre olmadı

Nevzat Demir Tesisleri’ne önceki gün gelerek yöneticilerle el sıkışan Gökhan Töre’nin transferi gerçekleşmedi. Yeni Malatyaspor’un, bir yıl daha sözleşmesi bulunan Töre’ye karşılık Beşiktaş’ın Umut Nayir ve bir miktar para istemesi üstüne görüşmeler tıkandı. Yöneticiler Gökhan Töre’ye “1,5 milyon avro bonservis ücreti ve imza parası veremeyiz” dediler

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.