haberkartali.net

“Seba’nın vasiyeti, o günleri gelecek nesile aktarmamızdı”

18 Ekim 2019 - 15:39
Futbol yorumcusu ve Beşiktaş efsanesi Metin Tekin, Beşiktaş'ın seçim gündemini beIN Sports ekranlarında değerlendirdi.

Beşiktaş‘ın efsane golcüsü Metin Tekin, futbol yorumculuğu yaptığı beIN Sports ekranlarında, siyah beyazlı kulübün yaklaşan seçim sürecini değerlendirdi. İşte Metin Tekin’in açıklamaları:
“Şu an içinde bulunulan durum Beşiktaş için çok önemli. Ben de bir kongre üyesi olarak pazar günü oy kullanmaya gideceğim, atmosfer şu an sakin. Umuyorum, pazar günü gergin bir ortam olmaz. Beşiktaş için birlik zamanı, sportif anlamda verilmesi gereken kritik kararlar olacak. Beşiktaş için hayırlısı olsun, önemli olan mali yapının sürdürülebilir bir yapıya kavuşması. Bundan sonra Beşiktaş yönetimine gelen isimler, birinci olmayı değil birinci sınıf kulüp olmayı vaat etmeliler. Umarım doğru kararlar ile Beşiktaş belirli bir mali güce kavuşur.”

Efsane başkan Süleyman Seba’nın dönemine de değinen Tekin, “Süleyman Seba ile 14 senemiz geçti, ilk tanıştığımda 19 yaşımdaydım, ilk intiba olarak bıyıklarından korktum, ama ondan sonra çok farklı bir kişilik ile karşılaştık. Şampiyonluklar yaşadık, birlikte güzel günlerimiz geçti. Onun bizlere vasiyeti, ‘Ne olur bu güzel dönemleri ileride anlatın’ oldu. Biz de elimizden geldiğince bu isteğini gerçekleştirmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.