haberkartali.net

Seferovic’le el sıkışıldı

28 Haziran 2022 - 13:41
Beşiktaş'ın Seferovic ile anlaşmaya vardığı fakat Benfica'nın bonservis talebi karşısında görüşmelerin sürdüğü ifade edilmekte.

Süper Lig ekiplerinin transfer gündemini meşgul eden isimlerin başında Haris Seferovic geliyor. Benfica’nın golcü oyuncu için istediği bonservis bedeli belli oldu.

Oyuncuyla anlaşma sağlandı

Beşiktaş görüşmelerinde bonservis için 10 milyon Euro seviyesinde bir talebi olduğu iddia edilen Benfica, A BOLA’nın haberine göre net 8 milyon Euro talep ediyor. Aynı haberde Beşiktaş’ın Seferovic ile anlaşma sağladığı ve bu bonservis talebini sunan Benfica ile anlaşmak adına uğraş verdiği aktarılıyor.

Beşiktaş’ın Benfica ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıkmaması nedeniyle Galatasaray ‘ın da transfer için devreye girdiği iddia edilmişti. A BOLA ise Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ‘nin İsviçreli forvet için verilen transfer yarışında hâlâ devrede olduğu belirtiliyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.