haberkartali.net

Sergen Hoca transfer raporunu iletti

27 Ağustos 2020 - 15:30
Deneyimli teknik adam, forvet, merkez orta saha ve sağ bek taleplerini yönetime iletti. Transferi en yakın adaylar Ndiaye ve Cisse olarak gözüküyor.

Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları sürüyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, Nsakala, Welinton ve Bernard Mensah transferleri ardından Sergen Yalçın‘ın raporu doğrultusunda, forvet, merkez orta saha ve sağ bek mevkilerine odaklandı.

Orta saha için, daha önce hem Galatasaray hem de Trabzonspor’da oynamış Badou Ndiaye‘nin kadroya katılması planlanırken, görüşmeler hız kazandı.

Siyah beyazlılar forvet için ise Papiss Cisse ve Nikola Kalinic isimleri üzerinde duruyor. Cisse’nin sözleşmesinin elinde olması futbolcuyu cazip kılarken; Kalinic’in maliyeti pazarlıkların daha yavaş ilerlemesine sebep oluyor

Beşiktaş, sağ bek arayışını ise İtalya’da sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi elemesinde PAOK karşısında alınan mağlubiyet, siyah beyazlıları transferde dikkatli olmaya yöneltmiş durumda.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.