haberkartali.net

Sergen Yalçın acil sağ bek istiyor

27 Ağustos 2020 - 9:55
Gökhan’ın ayrılmasının ardından PAOK maçında da görülen eksiklik, siyah-beyazlıları harekete geçirdi. Kartal, Roma’nın sağ beki Santon’u kiralamak için bir kez daha nabız yokladı. Ahmet Oğuz da listede.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda PAOK’a 3-1 mağlup olmasının ardından takımdaki birçok futbolcu eleştiri oklarını üzerine topladı. Sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’ün ayrılmasının ardından sağ bek mevkiindeki eksikliği dile getiren ve yönetimden acil koduyla takviye bekleyen teknik direktör Sergen Yalçın, PAOK mağlubiyetinin ardından, kadrosunda görmek istediği futbolcuyu yönetime iletti. Siyah-beyazlı kulüp de Roma’nın sağ beki Davide Santon için bir kez daha harekete geçti.

Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu, sağ bekin yanında sol bekte de forma giyebiliyor. Daha önce de görüşülen ancak bir anlaşmaya varılamayan İtalyan oyuncuyla bir kez daha temas kuran Beşiktaşlı idareciler, büyük bir aşama kaydetti. Yedek kulübesine de takviye bir güç isteyen Kartal, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz’la da görüşmeye başladı. Beşiktaş, 27 yaşındaki sağ beki yoğun maç takviminde önemli bir rotasyon oyuncusu olarak görüyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.